Sanering

Som en del av rivningsprocessen utför vi sanering av miljöfarliga ämnen som Asbest, PCB och PAH vi utför även marksaneringar såsom förorenade jorder eller förorenad betong. Vi har lång erfarenhet av kostnadseffektiv och säker sanering av dessa ämnen och vet hur medarbetare och tredje man skyddas från exponering. Vår specialutbildade personal tar hand om hela processen, från inventering och provtagning, till ansökan om myndighets tillstånd, genomförande och säker borttransport av de miljöfarliga materialen till godkänd deponi.

Vi har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsanering och följer noga gällande lagar och föreskrifter. Arbetsmiljöverket uppskattar att det finns ca 400 000 ton asbest kvar i äldre byggnader, inte minst i förorternas miljonprogram. Asbest sitter ofta på trånga ställen i källare, kulvertar, på vindar och i lägenheter, bland annat i kakelfixet i äldre badrum.

Vid PCB-sanering följer vi Svenska Fogbranschens Riksförbunds riktlinjer.

 

Behöver du hjälp med sanering?

Kontakta:

Vegas Lingele
Avdelningschef Sanering Region Mitt
vegas.lingele@rivners.se
070-614 09 10

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Offertförfrågan