Hållbar arbetsplats

Vi strävar efter att vara en hållbar arbetsplats för alla våra medarbetare och målet med vårt hälsoarbete är att stärka den totala hälsan. Vi är övertygade om att en engagerad och välmående medarbetare både känner stolthet över sitt arbete och presterar bättre.  

Vi anser att en hälsostrategi bör innefatta många olika delar såsom motionslopp och insatser för ökad nyttjandegrad av friskvårdsbidraget, men även inkludera den psykosociala och organisatoriska arbetsmiljön i form av ledarskap, delaktighet och inflytande. 

Vi ser vår hälsostrategi som något stort och heltäckande, just för att kunna stärka den totala hälsan i vår organisation och hos våra medarbetare. Våra insatser speglas i verksamheten både genom aktiviteter baserat på de beteenden vi vill behålla och stärka samt genom aktiviteter där vi arbetar med riskfaktorer. Exempel är kompetensutveckling, work-life-balance, inflytande över arbetsvardagen, sociala aktiviteter utanför arbetstid samt riskanalyser. 

För att alla anställda hos oss ska ha förutsättningar för en god och hälsosam livssituation, på och utanför arbetet, arbetar vi systematiskt och regelbundet med vår arbetsmiljö och hälsostrategi. Det systematiska arbetet gör att vi ständigt har en uppdaterad nulägesbild, vilket i sin tur bereder möjlighet att kunna göra rätt insats i rätt tid för att stärka den totala hälsan. 

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Offertförfrågan