Fredrik Paulsson, Lagbas Umeå

Hur ser en vanlig dag ut för en lagbas?

-Jag börjar med att se över bemanningen för dagen, någon kan vara sjuk eller liknande. Sedan gör vi en plan för dagen, vad som ska göras och vem som gör vad just för dagen. Beroende på hur många vi är hinner jag också arbeta själv med håltagningen, men ju fler vi är desto mindre tid finns över för det, då går det mesta åt till själva arbetsledningen och att lösa problem som uppstår. Varje dag uppstår nya utmaningar med maskiner, arbetsmetoder och logistik, saker som behöver handlas. Min roll är att se till att alla har att göra och att de har rätt förutsättningar att kunna utföra det arbetet som vi planerat.

Vad för person passar för arbete inom rivning och håltagning?

-Det är viktigt att man är noggrann och att man tar eget ansvar. Man behöver vara medveten om att det finns risker i arbetet och att saker kan gå fel om man inte tänker efter innan. Man behöver ta tid att fundera ut och planera hur arbetet ska utföras. Det är inget glassigt jobb och det kan vara tungt emellanåt, men det finns också en stor frihet och en stor variation i arbetsmoment och arbetsmiljöer.

Du har gått från håltagare till lagbas här på Lotus, vad har du för ambitioner för framtiden?

-Jag har ganska tydliga planer att jag vill ha flera utmaningar framöver. Jag strävar efter att få roller med utökat ansvar och att få utvecklas vidare.

 

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Offertförfrågan