Andreas, Rivare Stockholm

Hur länge har du arbetat på Lotuskoncernen och vad är din roll? 

Jag arbetar som rivare på tungrivningen. Jag började arbeta här efter min pappaledighet för ungefär ett år sedan.

Hur har din första tid varit?

Jättebra. Jag trivs jättebra. Vi har en bra chef som är lätt att prata med och kollegor som man alltid kan fråga. Vi kommunicerar bra i arbetsgruppen och det är viktigt. I början var det ovant att arbeta tillsammans med grävmaskinisterna, det var jag inte van vid eftersom jag inte arbetat inom tungrivningen innan. Det var mycket att lära sig om hur samarbetet sker, att lära känna personerna och hur de arbetar så att man kan arbeta på ett säkert sätt tillsammans.

Kan du beskriva dina arbetsuppgifter? 

Den största arbetsuppgiften är att plocka ihop och sortera materialet som grävmaskinerna inte kan ta. Mycket plockas för hand, men jag använder även en del maskiner, exempelvis kör jag Bobcat. Jag hjälper även till med bevattning där det behövs och lägger ut slangar så att vi minimerar dammet när grävmaskinen jobbar.

Vad gör en bra dag på jobbet? 

Det är stämningen, när alla är på gott humör. Kollegorna gör hela min dag. Själva arbetet är inte alltid så kul, men eftersom jag har bra människor omkring mig så blir det roligare. Sen är det extra kul när jag får köra Bobcat. 

Har du några mål framåt när det gäller arbetet? 

Jag har ett mål om att testa att köra grävmaskin. Jag känner att det finns möjligheter till utveckling när jag känner mig redo och har lust. Nu har jag fått lära mig Bobcat och blivit bättre på det, men någon gång i framtiden får det bli grävmaskin. 

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Offertförfrågan