Dagens avfall – Morgondagens råvara 

Att vara en föregångare i att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss och Lotuskoncernens mål är att vara klimatneutrala 2030. 

Vårt miljöarbete är utformat för våra kunder och vår omgivning. Vi strävar efter ständig förbättring genom att vara lyhörda och själva söka nya alternativ för att minska utsläpp, avfall och förbrukning av resurser. Som en aktör i en bransch med stor klimat- och miljöpåverkan känner vi ett stort ansvar att vara ett cirkulärt företag i framkant. Varje dag gör vi och våra medarbetare val som leder oss mot målet om att bli en klimatneutral verksamhet.  

 

Cirkulärt byggande 

Som ledande aktör inom rivning och demontering av byggnader och infrastruktur har vi på Lotuskoncernen lång erfarenhet av återvinning och återbruk. Vi kan med våra egna anläggningar, egna logistiklösningar och specialister inom sanering erbjuda helhetslösningar som ger minskat klimatavtryck och bidrar till klimatmålen. våra egna anläggningar har vi kompetens att hitta bästa tänkbara avsättning och bearbetning för att förädla materialet vår produktion producerar. På så vis har vi skapat ett cirkulärt arbetssätt där den ena verksamhetens avfall blir den andra verksamhetens råvara.   

 

Vi är medlemmar i CC-build – Centrum för cirkulärt byggande. Genom vårt deltagande i nätverket kan vi både stärka vår kompetens inom det cirkulära genom verktyg och utbildningar, samtidigt som vi kan dela med oss av våra erfarenheter till andra medlemmar. 

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Offertförfrågan