Peter Knutsson har utsetts till ny VD för Lotuskoncernens verksamhet i Sverige där han efterträder John Segerlund.  

 

Med sin mångåriga erfarenhet från roller som affärschef och utvecklingschef på bland annat NCC och IKANO Bostad är Peter helt rätt person att utveckla koncernen vidare i en fortsatt tillväxt. Han har under flera år varit en del av verksamheten och känner väl till de strategier och visioner som finns.  

- Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare föra detta branschledande bolag vidare mot visionen att bli en cirkulär verksamhet. Världen står inför stora utmaningar gällande miljö och klimat och vi vill vara en del av lösningen, bland annat genom att öka återvinning och återbruk inom branschen, säger Peter Knutsson. 

 Peter efterträder John Segerlund som nu går vidare till att fokusera på affärsutveckling i rollen som aktiv styrelseordförande. John har under sin tid som VD lett koncernen i en kraftig expansion med både organisk tillväxt och ett flertal förvärv. 

     - Jag är väldigt glad att Peter nu tar över som VD. Han är en god ledare och visionär som jag arbetat nära under flera år. Med sina erfarenheter och sin kompetens är jag övertygad att han kommer leda koncernen vidare när vi nu tar nästa steg i vår utveckling, säger John Segerlund. 

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår