ARBETSLEDARE STOCKHOLM

Är du vår nästa arbetsledare?

Nu erbjuder vi en utvecklande tjänst för dig med erfarenhet inom rivning.  

 

Som arbetsledare har du en viktig roll i att säkerställa leveransen av våra projekt i kombination med upprätthållande av en god och säker arbetsmiljö. Du leder personalen i det dagliga arbetet och ser till att projektet löper enligt tidsplan. Dina dagar spenderar du delvis på kontoret och delvis ute på de olika arbetsplatserna i Stockholm med omnejd. Dina huvudsakliga arbetsområden är:

  • Projektsammanställning och uppföljning
  • Kundkontakt
  • Arbetsledning och resursplanering
  • Arbetsmiljöarbete

Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av arbete inom rivning, har en god ekonomisk förståelse samt har god förståelse av svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad, tycker om att arbeta strukturerat och leda andra genom att själv vara en god lagspelare. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roller samt arbete inom tungrivning.

 

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Gemenskap i ett härligt gäng kollegor
  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

 

Ansökan

Ansök med ditt uppdaterade CV och ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten samt varför du är rätt person för jobbet. Vi tar emot din ansökan via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se Märk din ansökan med Arbetsledare Stockholm. 

Vi går igenom ansökningar löpande och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår