MEKANIKER

Vi söker den självständiga mekanikern med engagemang och driv!


YRKE:
 Mekaniker

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, tillsvidare

LÖN: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSORT: Grödinge

Vår nya mekaniker behöver vara lagmedlemmen som kan arbeta självständigt och ansvara för vår service och reparation av kompaktlastare av märket Bobcat och rivningsrobotar från Brokk och Husqvarna. Vår verkstad utgör en stor och viktig del för att den dagliga driften ska fungera ute på våra arbetsplatser där du kommer att ha en betydande roll. Vi arbetar tillsammans och mot gemensamma mål där vi stöttar varandra i vårt arbete.

Lotus Maskin & Transport AB är i grunden ett familjeägt företag som har växt till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. Organisationen är en koncern där Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt LODAB Demolering AB ingår. Koncernen bedriver verksamhet i hela landet men har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors, Åbo, Tammerfors och Vasa i Finland. Cirka 450 personer sysselsätts dagligen och vi ser fram emot att få välkomna en till medarbetare. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg.

Som mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av service, reparation och underhåll av kompaktlastare och rivningsrobotar med tillhörande redskap och verktyg, daglig kontakt med användare av maskiner samt bedriva arbete för en säker arbetsmiljö och för en kostnadseffektiv verksamhet. Som person har du naturligtvis intresse för mekanik och hydraulik, gillar att arbeta självständigt och förstår vikten av kommunikation.

 

Vad erbjuder Lotus maskin & transport sina medarbetare?

-       Utvecklingsmöjlighet inom organisationen

-       Årliga medarbetarsamtal

-       Regelbundna hälsoundersökningar

-       Friskvårdsbidrag

-       Friskvårdsevenemang

-       Sammankomster utanför arbetet

 

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat.

Vi gör urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.lotusab.se

Arbetsplatsens adress

Hästmossevägen 7

147 71 Grödinge

Utbildning

Gymnasial utbildning inriktning maskin

Arbetslivserfarenhet

-       Arbete som mekaniker av maskiner med hydraulik och el

-       Arbete som mekaniker i en mindre verksamhet

Språk

Svenska (krav)

Engelska (krav)

Körkort

B-körkort (krav)

Truckkort (meriterande)

Ansökan

jyrki.kinnunen@lotusab.se

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår