REDOVISNINGSEKONOM

 

YRKE: REDOVISNINGSEKONOM 

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare

LÖN: Fast månadslön

ANSTÄLLNINGSORT: Norsborg

 

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår idag Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi 350 personer och har som ambition att öka ytterligare.
Då en av våra redovisningsekonomer slutar söker vi en ny kollega.

 

Vilka egenskaper värdesätter vi?

  • Du gillar ordning och reda och är ansvarstagande, noggrann och strukturerad
  • Du har lätt för att ta till dig nya processer, rutiner och system
  • Du tycker att dialogen med människor är viktig samt har förmågan att förstå människors olika behov
  • Du är har en pedagogisk ådra och en vilja att förmedla din kunskap vidare
  • Du slutför alltid dina uppgifter inom utsatt tidsram
  • Du är en prestigelös person och vill hjälpa till där det behövs

 

I ditt arbete som redovisningsekonom kommer du ansvara för flera bolag inom koncernen där allt från manuella registreringar, avstämningar, sammanställa månadsbokslut, kontakt med revisorer fram till färdiga årsredovisningar ingår.
Vi är en öppen och prestigelös ekonomiavdelning där alla hjälper alla.
Du kommer vara en i vårt arbetslag som tillsammans ansvarar för avdelningens dagliga drift, säkerställa att rutiner följs och vara med i vårt förändringsarbete. Vår ambition är att hjälpa varandra och tillsammans med dina kollegor agerar du stöd till organisationens chefer gällande ekonomiska frågor. Utöver löpande ekonomiarbete innefattar tjänsten även intern utbildning i form av nära dialog med såväl ledningsgrupp som verksamhetens chefer.

 

Vad får du som anställd hos oss utöver fantastiskt härliga kollegor och en mycket trevlig arbetsplats? Lotuskoncernen är en modern och nytänkande organisation som månar om de anställdas välbefinnande. Vi värdesätter en hälsosam livsstil och hos oss får du naturligtvis friskvårdsbidrag och vi ser möjlighet till fysisk aktivitet under arbetstid som en självklarhet. Vi anordnar aktiviteter och tävlingar som främjar rörelse och har dessutom skrivit in fysisk aktivitet som krav vid alla våra sammankomster. Vi vill skapa en organisation med bred erfarenhet och kunskap och ser därför din personliga utveckling som ett verktyg att nå målet. Utbildning både externt och internt är en viktig del i att tillgodose dina behov.

 

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil. Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

Arbetsgivarens webbplats

www.lotusab.se

Arbetsplatsens adress

Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

Utbildning

Ekonomisk utbildning eller motsvarande i form av mångårig erfarenhet.

Arbetslivserfarenhet

Minimikrav 7–10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och bokslutsarbete. Önskvärt är erfarenhet ifrån Hogia Bygg ekonomi. 

Språk

Svenska och engelska i tal och skrift.

Körkort

Ej krav

Tillsättning av tjänst

Vår förhoppning är att tillsätta tjänsten snarast och kommer löpande göra ett urval av kandidaterna och kalla till intervju.

Kontakt

Annika Sjöberg Ekonomichef på Lotuskoncernen

Ansökningarna skickas till annika.sjoberg@lotusab.se

(Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten)

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår