GRÄVMASKINIST

Placering: Stockholm

 

Är du grävmaskinist med erfarenhet av anläggningsarbete? Då ska du söka vår lediga tjänst!

 

Vår anläggningsverksamhet utför arbeten runt om i Stockholmsområdet och hos oss blir du en viktig del i att leverera hög kvalitet till våra kunder. Förutom projekt ute hos kund bedriver vi en egen återvinningsverksamhet där vi sorterar byggmaterial och krossar betong. Som grävmaskinist hos oss får du tillgång till vår uppdaterade maskinpark och om dagarna utför du roliga arbeten med härliga kollegor. Exempel på vanliga typer av arbetsuppdrag:

  • Vägunderhåll
  • VA-schakt
  • Infrastrukturprojekt

Vi söker dig med några års erfarenhet som grävmaskinist och som tidigare har arbetat inom anläggning. Du är trygg i samtliga arbetsmoment och är självgående i din roll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket. Vi vill hitta en lagspelare till vårt team, därför lägger vi stor vikt vid personlighet när vi letar efter rätt person för tjänsten.

 

Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?

  • Individuell utvecklingsresa
  • Inflytande över din arbetssituation
  • Gedigna hälsoundersökningar
  • Hälsofrämjande aktiviteter och roligheter

Lotuskoncernen är Sveriges ledande aktör inom rivning, transport och anläggning. Vi bedriver verksamhet över hela landet och delar av Finland. Kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö är grunden till allt vi gör och vi utbildar självklart dig och dina kollegor inom dessa områden. Att vara en föregångare för att minska branschens miljöpåverkan är en roll vi med stolthet tar på oss. Hos oss blir du en viktig lagspelare och nyckelperson i vår ambition att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.

Ansökan

Vi tar emot din ansökan i form av ditt uppdaterade CV via mail till rekryteringsansvarig Kristina Hansson, kristina.hansson@lotusab.se 

Visa alla lediga jobb

Tillsammans är vi den kompletta leverantören av rivning, transport och anläggning

Lotus Rivners Rivab Ak Schakt Lotus Demolition Lodab
Produktion: Webbpartner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår