PRESS

PRESS

Rivab i Göteborg AB förvärvar kompetensföretag.

Under juni månad så skrev Rivab i Göteborg AB och THT Consulting AB på avtalet att Rivab förvärvade lättrivnings företaget THT.

Efter flera års samarbete så bestämde man gemensamt att man är starkare tillsammans och i Rivab´s namn så kan man fortsätta att stärka varumärket och ta marknadsandelar i södra Sverige med Göteborg som utgångspunkt.

 

THT är ett selektivrivnings företag med inriktning på rotrivning, sanering och håltagning som sin tyngdpunkt detta kommer att förstärka Rivab´s befintliga organisation som varit fokuserad på maskinell totalrivning under de senaste åren.

 

Patric Lavebäck som var ägare och Vd för THT kommer att vara avdelningschef för lättrivning på Rivab i den nya organisationen säger i en kommentar, ”Jag ser att detta var ett naturligt steg för oss som företag för att kunna ta nästa steg för att utveckla och utöka vår verksamhet”.

 

John Segerlund Vd för Rivab säger, ”Vi har känt under en längre tid att THT med Patric och deras medarbetare passar väl in i vår filosofi och värdegrunder vilket gör det extra roligt att vi fått till affären, THT kommer att fusioneras in i Rivab under hösten och kommer att stärka vår organisation i Göteborgs området på rotrivnings sidan”.

 

«Tillbaka